O prajitura delicioasa cu care cinstesc bucatarasii pentru ziua mea :))) Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, ati fost minunati...si va invit sa savuram o lipicioasa, ciocolatoasa cu inghetata si capsuni :))) :x :x :xIn 50 gr unt topim ciocolata si o lasam la racit.

Combinam intr-un vas, faina sarea si praful de copt.

Untul moale( 150 gr) la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul pudra si vanilia( 30 de secunde), se adauga ouale pe rand si se mixeaza dupa fiecare pana la omogenizare. Adaugam ciocolata topita si racita apoi faina plus sarea si praful de copt in doua reprize.

Ungem o forma termorezistenta cu unt si turnam amestecul, apoi o punem la cuptor pentru 25- 30 de minute la 180 de grade.

Intre timp preparam glazura: topim untul si in el topim ciocolata, adaugam zaharul, vanilia, si laptele amestecam bine pana se omogenizeaza, atentie glazura se tine pe foc doar cat se topeste ciocolata, nu se fierbe. Lasam glazura putin la racit.

Cand scoatem prajitura turnam glazura deasupra si o lasam la racit, cel putin o ora.

Servim prajitura dupa inspiratie si dorinta, eu am asortat-o cu inghetata si capsuni :)))) Magic!