Este atat de buna, incat atunci cand am scoso de la rece, s-a mancat imediat! :)Blat 1-2: Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin ca o cremaGalbenusurile le frecam cu zaharul. Turnam galbenusurile peste spuma de albusuri si amestecam bine de jos in sus pana galbenusurile se incorporeaza. Faina o amestecam cu praful de copt si turnam lent peste compozitia de mai sus, amestecand de jos in sus rapid. Separam jumatate din compozitie, in una din cele doua adaugam lingura de cacao si amestecam. Tapetam o tava de cuptor cu hartie de copt, turnam compozitia, nivelam, dam la cuptorul preincalzit la foc mediu aprox 30 de minute. La fel procedam si cu al doilea blat. Cand acestea sunt gata dam usor foaia de copt jos si taiem fiecare blat in doua.

Crema ole: Intr-un castron turnam 300 ml lapte rece, adaugam praful de ciocolata, mixam pana devine crema, rupem ciocolata de lapte si o adaugam in crema, mixam bine pana ciocolata s-a topitCrema cu cocos: Mixam laptele cu praful de frisca, cand acesta se ingroasa adaugam usor cocosul, mixam, adaugam cele 10 linguri de lapte, mierea si zaharul, mixam inca 2-3 minuteGlazura: Intr-o cratita rupem ciocolata bucatele, adaugam untul, dam la foc mic, amestecand continuu pana ciocolata s-a topit de tot, lasam la racitAsamblare: Luam o jumatate de blat (ori cu cacao ori simplu), ungem cu 4 linguri crema de cocos, nivelam. Mai luam o jumatate de blat, punem peste primul, ungem cu crema de ciocolata, punem alt blat peste, ungem cu crema de cocos, ultimul blat il ungem cu crema de ciocolata ramasaCand ciocolata s-a racit luam o paleta de lemn si intindem frumos peste blat. La final ornam cu bilute colorateDam la frigider cca 30-60 minuteNu este necesara adaugarea ciocolatei in crema ole!