O prajitura deosebita, pentru care putem folosi orice fel de fructe.

Eu am folosit de data aceasta visine si piersici,dar este foarte buna cu prune.

Se face relativ repede si se consuma la fel de repede.

Am cantarit ouale(ma amuza faza asta) si am separat albusurile de galbenusuri..

Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat pe rand cele 8 linguri de apa.

Am pus uleiul cate putin mixand in continuare.

Am adaugat coaja de lamaie si esenta de vanilie.

La urma praful de copt dizolvat in zeama de lamaie.

Fructele le am dat prin gris pana am facut pandispanul.

Am batut albusurile spuma cu un praf de sare.

Am incorporat si faina in amestecul de oua,apoi albusurile amestecand usor cu o paleta.

Am pus compozitia intr-o tava tapetata cu hartie,am pus deasupra fructele si am pus tava in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.

Focul va trebui sa fie mai mare primele 5 minute,apoi reduceti focul foarte mult.

Verificati cu scobitoarea cand este copt blatul.

Se presara asa fierbinte cu zahar tos.