Carnea se spala si apoi se pune in marinata 1 formata din: apa,sare,piper boabe,cimbru si salvie.

Se lasa carnea la marinat 24 de ore la frigider.

Dupa cele 24 de ore se scoate carnea,se spala cu un jet de apa si se pune in marinata 2 facuta din : sos de soia, boia de ardei, xilytol,piper macinat,tumeric si se lasa la rece inca 12 ore.

Cand au trecut cele 12 ore se ia carnea,se face sul,se leaga cu ata si se pune in tava pe hartie de copt,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit circa 50 de min.

Dupa 30 de min se ia folia jos si se mai stropeste cu sos si se mai lasa 20 de min sa se rumeneasca stropindu se cu sos din cand in cand .

Eu le am pus in punga de copt si apoi am taiat punga pentru ultimele 20 de min.

Cand este gata se scoate carnea si se lasa sa se raceasca,apoi se scot atele si se taie felii.