Sunt atat de frumosi galbiorii . Ii iubesc de-a dreptul . Cred ca v-am mai spus . Imi auc o stare de relaxare amintindu-mi locurile pe unde am cules si eu aceste ciuperci . Mai precis in iesirile duminicale era un bradet la muntele Baisorii unde garantat gaseam ravnitele ciupercute . Bineinteles aceasta supa face parte din cele ce se pregatesc foarte rapid .

Curatati si spalati legumele si ciupercile . Cartofi se taie cuburi . Slaninuta cubulete si ardeiul feliute . Morcovul se taie fasii .

Intr-o oala cu 3 l apa sarata + foaia de dafin puneti aceste legume la fiert .

Galbiorii prea mari se feliaza .

Cand cartofii si morcovul sunt patrunsi adugati galbiorii, ceapa, usturoiul si verdeturile tocate .

In maximum 10 minute sunt fierte si ciupercile .

Amestecati oul si mustarul cu smantana si diluati treptat cu zeama calda . Incorporati amestecul in supa amestecand .

Condimentati supa cu nucsoara si piper . Serviti cu mult patrunjel tocat .

Daca aveti posibilitatea alegeti galbiori cat mai tineri si fragezi . Se vor pregati mult mai rapid .