O mare bunatate care se cere repetata la micul dejun maine dimineata....una dintre cele mai reusite negrese pe care le-am facut pana acum...si merge incredibil alaturi de zmeura si afine...un deliciu de sezon!Intr-un vas larg topim untul complet la foc foarte mic si in el vom topi ciocolata. Lasam putin la racit, adaugam zaharul vanilia, praful de sare si mixam bine. Punem vasul intr-un vas cu apa rece si racim compozitia.

Vom adauga ouale pe rand si vom mixa bine dupa fiecare.

Punem si cafeaua( ness) si mixam foarte bine, adaugam restul aromelor.

Vom pune la final faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.

In tava tapetata cu foaie de copt turnam compozitia si o nivelam.

Eu am avut o tava intinsa dreptunghiulara cu inel culinar.

Coacem prajitura pentru 15 minute la 180 de grade. Puteti face testul cu scobitoarea, si desigur in funcite de tava in care o coaceti e posibil sa stea 5 minute in plus.

Racim prajitura si ne delectam cu ea dupa ce o pudram, alaturi de de zmeura si afine...ah ce combinatie incredibila, careia i-am declarat dragoste pentru totdeauna :)!Daca doriti puteti adauga si alune coapte si maruntite