O ciorba super savuroasa si satioasa! La Multicooker, e mult mai usor de preraparat!Carnea se taie cubulete, se aseaza in interiorul vasului. Se conecteaza aparatul Multicooker la sursa de curent, se apasa butonul MENU, se selecteaza FRY, se seteaza timpul prin butonul COOKING TIME la 10 minute, se inchide capacul, apoi se apasa butonul START si Laurentiu-Ionel isi incepe activitatea. Dupa ce s-a finalizat programul, se adauga zarzavaturile curatate si tocate marunt, veredeturile, condimentele,mai putin cartofii si rosiile, se completeaza cu apa, se asezoneaza de sare si piper. Se selecteaza programul STEW pentru 60 de minute. apoi se inchide capacul si se porneste butonul START. Dupa ce s-a finalizat programul se adauga, cartofii, rosiile decoojite, se selecteaza programul BOIL, pentru 10 minute. Dupa ce s-a finalizat programul BOIL, se ridica capacul, se adauga fideaua si borsul, apoi se seteaza timpul,COOKING TIME pentru 10 minute, se inchide capacul si se apasa butonul START. Dupa ce programul s-a finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM, atata timp cat doriti dvs. Dupa finalizare intotdeauna deconectati aparatul de la sursa de curent. Spor si pofta buna