Imi plac prajiturile cu fructe enorm de mult,asa ca in acest sezon profit la maxim :DUntul moale la temperatura camerei se amesteca impreuna cu zaharul si zaharul vanilat pana devine spuma.

Peste se adauga galbenusurile,grisul,praful de copt, branza si zeama de lamaie,dupa care se incorporeaza toate.

Albusurile se bat spuma cu putina sare si se incorporeaza si ele usor cu o spatula impreuna cu compozitia de branza.

La final se adauga coacazele curatate de codite si spalate.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava de copt detasabila de 25-26 cm,unsa si tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul incins inainte,la 170 c,pentru coacere sa se rumeneasca frumos.

Se lasa la racit apoi se portioneaza.

Se face un sirop:se fierb coacazele cu zaharul si apa iar dupa ce sa ingrosat se da de pe foc si se strecoara de seminte si coji.

Se toarna peste fiecare portie de cheesecake la servire.

Pofta buna!