Am pus creveti la fiert, dupa 5 minute le-am scurs, curatat si lasat deoparte, apoi m-am ocupat de brocoli, buchetelele de brocoli le-am si pe ele laAm pus creveti la fiert, dupa 5 minute le-am scurs, curatat si lasat deoparte, apoi m-am ocupat de brocoli, buchetelele de brocoli le-am si pe ele la fiert pentru 3 minute.

Intr-o oala mai mare am pus apa si sare pentru spaghetti, cind apa fierbe punem spaghetele pentru 8 minute.

Luam o tigaie unde punem 25 g unt, ciupercile taiate felii le punem in tigaie sa se caleasca 5 minunte, le scoatem pe o farfurie, in aceiasi tigaie puneti creveti, ii prajim si pe ei cam 3 minute.

In aceiasi tigaie (fara sa o curatam ) puneti ceapa verde taiata marunt, o calim un picut, apoi turnam smintina lichida pentru gatit si condimentele (2 lingurite curry, sare, piper).

Lasam sa fiarba sosul 2 minute, sa nu uitati sa verificati si spaghetele, daca spaghetele sunt gata le scurgem de apa si le aruncam peste sos, adaugam creveti, brocoli si ciupercile, le amestecam usor pe toate impreuna si gata sapaghetele indiene.

Se servesc calde, presarate deasupra cu branza razuita sau ornate cu verdeata. Reteta Spaghetti indiene a fost propusa de Cristina pe forum reteteAlte retete de spaghetti gasiti aici:SPAGHETTI CARBONARA reteta originala, Spaghetti cu rosii si ciuperci,Spaghetti cu chiftelute