Acesti cartofi imi amintesc de copilarie, cind mama ne facea intotdeauna dupa ce facea piinea in cuptor, insa ni-i facea cu slanina sau sunca si la zi de sarbatoare mai punea carne si cirnati din untura.

Tare buni mai erau!Spalam bine pulpele si le curatam apoi le punem la fiert cu zarzavat pentru supa, lasam sa fiarba cam pe jumatate.

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in patru sau sase depinde de marime. Apoi ceapa o curatam, o spalam si tocam cit putem de marunt, usturoiul curatat si dat prin presa, apoi cartofii ii amestecam bine cu ceapa, usturoiul, boiaua, piperul, sarea si uleiul. Ii amestecam bine apoi ii lasam 10 min. sa-si ia aromele dupa care ii punem in tava, punem apa, apoi ii dam la cuptorul incins la 220 grade .

Cind cartofii sunt aproape gata punem pulpele pe jumatate fierte si lasam sa se rumenesca bine pe ambele parti.

Cind s-au rumenit bine scoatem si avem un felul doi complet.

Pofta sa fie si ii recomand cu drag, sunt deliciosi!Un felul doi complet Langa o salata proaspata de varza, sfecla rosie asortata sau muraturi