Am facut aceasta pizza eu si baietii mei, cand Meri a fost plecata la tara.

Nu m-am incumetat sa fac blat asa ca am recurs la aceasta improvizatie, dar tot buna a iesit.

Bineinteles ca am lucrat sub indrumarea telefonica a Mariei mele :)Mi-au dat si baietii o mana de ajutor.

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.

Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.

Cascavalul se da prin razatoarea mare.

Rosia se feliaza si ea.

Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.

Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.

Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.

Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.

Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.

Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.