Cele mai bune si pufoase.....cu un pahar de lapte! !!!Aluatul:1.

Amestecam intr-un bol drojdia si sarea.

Punem laptele si zaharul la incalzit, amestecand usor pana se topeste zaharul. 2.

Facem o groapa in mijloc si punem ouale si coaja de lamaie. Batem ouale cu ajutorul unei furculite (pana se amesteca putin cu faina), si incet, incet turnam laptele caldut.3.

Framantam cu mainile pana devine un aluat moale. Adaugam incet uleiul caldut si continuam sa framantam pana aluatul se ia de pe maini.4.

Punem aluatul la credcut, acoperit cu un prosop curat, ferit de curent, pana isi dueleaza volumul. Umplutura:Amestecam branza de vaci cu zahar si ouale.

Daca va place mai dulce, mai adaugati zahar. Dupa ce a crescut aluatul,luam o bucatica de aluat intindem bine, punem in mijloc o lingura de branza si inchidem, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Continuam lana terminam toata compozitia.

Ungem fiecare bucata cu oul batut bine. Presaram putin mac.

Dam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 30 de minute, pana devin aurii. Lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar pudra. Pofta buna!!!!