Harnica de mine am pus la fiert taitei de casa dintr-aceia tip romburi sau frunzulite .

Aveam supa limpede de curcan fiarta cu o zi si jumatate inainte . Am constatatca supa avea un usor gust suspect .. Motivul acririi supei il cunosc, cine face ca mine, ca mine sa pateasca . Am lasat supa pregatita in oala sub presiune sa se raceasca direct in ea pana dimineata [ aceasta a mentinut caldura mult timp ] .

Asa m-am ales eu cu o gramada de taitei firti cu care trebuia sa prepar ceva doar nu pot sa-i arunc .

Am folosit ce aveam prin frigider . Nu am mai avut timp sa-mi pun preparatul la cuptor dar am fost multumita de rezultatul prepararii la tigaie sub capac .

Se pun taiteii la fiert in apa multa, sare si putin ulei .

Fierbeti cinform instructiunilor de pe ambalaj si scurgeti de apa cu ajutorul unei strecuratori .

Spalati si tocati ardeiul si coditele de praz.

Taiati carnaciorii proaseti si ii puneti la prajit intr-o tigaie pana devin crocanti .

Adugati legumele, oregano si carnatii chorizo feliati .

Prajiti foarte usor si adaugati taiteii . Prajiti taiteiii pana incep sa se rumeneasca .

In alta tigaie [ eu am pus in dry cooker,care cam rane nefolosita ]am pus taiteii,cu bilutele de mozzarella incorporate . Am asezat deasupra feliile de ementaler si am decorat cu carnati, ardei si praz .

Am lasat sub capac 5-10 minute atat cat casul s-a topit, aromele s-au intrepatruns [ cu grija la foc domol sa nu se prinda de fundul tigaii]Pofta bunaSper ca patania mea sa va fie de ajutor . NU lasati supa sa se raceasca in oala sub presiune,transferati lichidul in alta oala mai mica .