By Miha >:DPunem intr-un bol faina cernuta si adaugam zaharul,sarea si drojdia . Amestecam bine ingredientele. Separat punem la foc mic laptele pentru a se incalzi ( trebuie sa fie caldut si NU fierbinte) si il amestecam cu uleiul. Adaugam laptele putin cate putin peste faina si incepem sa framantam . Dupa framantare trebuie sa obtinem un aluat elastic si nelipicios . Daca aluatul este prea dur adaugati lapte .

Daca este insa prea moale mai adaugati faina . Acoperim bolul si lasam aluatul la dospit la loc cald pentru cel putin o ora .

Dupa ce aluatul a crescut, il mai framantam putin pentru a scoate aerul. Impartim aluatul in bucati mici .

Luam fiecare bucata si o intindem cu mana . O prajim pe ambele parti in ulei bine incins si scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. Procedam astfel cu toate bucatile de aluat .

Cand s-au racit, le pudram cu zahar pudra ( optional ) Pofta buna !Pentru un plus de aroma adaugati coaja rasa de lamaie in aluat :) .