Toamna aceasta am gasit tot timpul brocolli proaspat la piata locala . Asa ca profit din plin si saptamanal macar de doua ori prepar acest a minunata si sanatoasa leguma . Mi-a placut mult sosul dulce -acrisor de la aceasta reteta .

Am fiert usor brocolli in apa clocotita sarata 3 minute si l-am scos in apa rece . Am scurs brocolli .

Am dezosat carnea de pui, am tait-o fasii si am prajit-o in ulei . Am condimentat cu piper de Szechuan aromatizat cu oregano si rozmarin .

Rosiile le-am taiat de asemenea fasii .

Dresingul se obtine amestecand toate ingredientele date .

Am asezat intr-un bol/ vas brocoli, pieptul de pui, rosiile si am asezonat cu sosul obtinut .

Pe deasupra am presarat alune sarate, chilli si ardei iute taiat rondele . Pofta buna !!!Carnea de pui se poate inlocui cu sunca sau bacon prajit .

Cine este vegetarian are o reteta minunata daca renunta la carne . Puteti folosi si alte seminte : susan, migdale, etc .