Se bat albusurile si se adauga celelalte ingrediente uscate: zaharul, faina, praful de copt. Dupa care se amesteca cu mixerul si se pune laptele siSe bat albusurile si se adauga celelalte ingrediente uscate: zaharul, faina, praful de copt. Dupa care se amesteca cu mixerul si se pune laptele si galbenusurile. Se toarna compozitia in tava de briose unsa cu ulei si tapetata cu faina, se presara ciocolata rasa si se da la cuptor la 180 grade 25 de minute. Daca nu aveti tava de briose puteti sa le puneti in forme de hartie. Daca aveti forme din hartie puteti pune ciocolata sau fulgii de ciocolata in compozitie; pentru ca daca puneti in compozitie ciocolata rasa, taiata marunt sau fulgi si nu aveti forme de hartie si aveti tava atunci ciocolata o sa cada pentru ca este grea si o sa se prinda. Daca vreti briose inchise la culoare puneti cacao, cca 50 g.

Pofta buna.

Se pot servi simple, cu sos, cu crema sau chiar le puteti da prin ciocolata topita si sa le lasati sa se scurga pe un gratar. Alte prajituri de casa recomandateTort de ciocolataPrajitura cu prune