O salata calda consistenta si plina de sanatate .

Fierbem buchetelele de conopida in apa clocotita cu un praf de sare 5 minute, pana se inmoaie usor, apoi o scugem, o trecem printr-un jet de apa rece si o scurgem din nou . Taiem kaiserul fasii si il punem la prajit intr-o lingura de ulei de masline . Il lasam mai mult sau mai putin in functie de gustul fiecaruia . Cand este gata il scoatem pe o farfurie si il pastram la cald .

Punem restul de ulei de masline si adaugam conopida scursa .

O lasam pana incepe sa se rumeneasca usor,amestecand din cand in cand .

Cand este gata adaugam usturoiul taiat felii, lasam 30 de secunde, apoi punem spanacul spalat si scurs . Presaram piperul si sare (tinem cont de cat de sarat este kaiserul ) . Lasam pana frunzele incep sa se inmoaie, aducem kaiserul inapoi, omogenizam si punem salata pe farfurie . Servim calata calda .