Este un desert usor si racoritor .

Scurgem mai intai compotul .

Oprim cateva fructe pentru ornare,iar restul le taiem mai mici .

In 100 ml zeama de la compot punem gelatina si o lasam la hidratat .

Sfaramam biscuitii in bucatele mai mici.

Batem frisca spuma tare .

Incalzim gelatina la cuptorul cu microunde sau la bain-marie avand grija sa o aducem la punctul de fierbere,fara insa a o fierbe.

Mixam branza cu zaharul pudra si zaharul vanilat,pana devine cremoasa,apoi turnam in fir subtire gelatina inmuiata in sirop,mixand tot timpul .

Amestecam crema de branza cu frisca batuta spuma .

Punem biscuitii sfaramati si fructele si omogenizam cu o lingura de lemn.

Punem compozitia intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara sau in forme individuale si o dam la frigider pentru cateva ore .

Inainte de servire o scoatem din forma,o punem pe o tavita si o ornam cu ciocolata rasa,fructe din compot si frunze de menta.