Daca va place pestele, puteti profita in acest post si sa il consumati in cantitate mai mare, gatit in fel si chip. Eu vin cu o reteta simpla si gustoasa pentru maine!Curatam pestele, il spalam, apoi il presaram cu sare, piper pe toate partile, inclusiv in interior.

Curatam ceapa, o taiem rondele, decojim morcovul si il facem tot rondele.

Rosia o spalam, o facem felii, ardeiul kapia il taiem fasii. Usturoiul il curatam si il facem feliute.

Tapetam cu hartie de copt o tava.

Punem ceapa, morcovul, pestii, apoi feliute de usturoi atat in tava cat si in interiorul pestilor.

Venim deasupra cu feliile de rosii si ardei kapia.

Intr-un bol amestecam pasta de tomate, sare, piper, busuiocul, otetul si apa. Tot acest amestec il turnam in tava, apoi punem crengutele de marar.

Acoperim tava cu staniol si o introducem in cuptorul incins, temperatura fiind potrivita.

Dupa 40-50 de minute, dam deoparte staniolul si mai lasam pestele cam 10 minute in cuptor.

Cand este gata, il scoatem, il lasam putin sa se racoreasca.

Servim cu felii de lamaie...

Pofta buna!