Se pune malaiul intr-o oala, se adauga apa rece si sarea. Se amesteca tot timpul ca sa se desfaca malaiul in apa si sa nu se prinda de oala. Nu trebuie sa amestecati repede sau cu forta, doar sa treceti cu lingura in ritm lent pe toata suprafata oalei.

Cand este aproape gata se toarna cativa stropi de ulei si se amesteca bine mamaliga.

Separat intr-o tigaie se prajeste carnea taiata cubulete,cand este aproape gata se adauga ceapa si rosile taiate marunt si se calesc impreuna cu carnea.

Cand mamaliga este gata spargem cele 3 oua si amestecam sa se omogenizeze bine cu mamaliga.

Adaugam si compozitia din tigaia in care am pregatit carnea,amestecam bine si turnam totul intr-o forma termorezistenta.

Deasupra punem felii de branza topita delaco si d-am la cuptor 10 minute.

Se serveste cu smantana.

Pofta buna.