Acum ca v-am insiruit toate cele necesare pentru aceasta mancare ar fi timpul sa nu ma mai lungesc cu vorba. Varza o spalam in apa rece, o stoarcem bine si o punem deoparte. Slanina care e feliata si crestata o punem la prajit intr-un vas pana lasa untura si e prajita. O scoatem deoparte si pe aceasta untura ramasa calim ceapa ce a fost taiata marunt pana devine frumos aurie. Peste ceapa calita punem 50 ml bulion si 200 ml apa si adaugam varza bine stoarsa. Condimentam cu sare, piper, 1/4 lingurita cimbru si pasta Gulyas circa 1 lingura ( sau 1 lingurita boia ) si lasam mai departe pe foc pana ce varza e fiarta ( apa trebuie sa scada complet si varza se mai lasa sa se caleasca pe foc pana e bine inmuiata ). In alt vas pregatim o mamaliga vartoasa. Carnatii portionati ii prajim. Asezam pe farfurie varza calita, peste ei punem carnati prajiti si slanina prajita si alaturi de ele punem si mamaliguta fierbinte. Pofta Buna!Acum ca v-am insiruit toate cele necesare pentru aceasta mancare ar fi timpul sa nu ma mai lungesc cu vorba. Varza o spalam in apa rece, o stoarcem bine si o punem deoparte. Slanina care e feliata si crestata o punem la prajit intr-un vas pana lasa untura si e prajita. O scoatem deoparte si pe aceasta untura ramasa calim ceapa ce a fost taiata marunt pana devine frumos aurie. Peste ceapa calita punem 50 ml bulion si 200 ml apa si adaugam varza bine stoarsa. Condimentam cu sare, piper, 1/4 lingurita cimbru si pasta Gulyas circa 1 lingura ( sau 1 lingurita boia ) si lasam mai departe pe foc pana ce varza e fiarta ( apa trebuie sa scada complet si varza se mai lasa sa se caleasca pe foc pana e bine inmuiata ). In alt vas pregatim o mamaliga vartoasa. Carnatii portionati ii prajim. Asezam pe farfurie varza calita, peste ei punem carnati prajiti si slanina prajita si alaturi de ele punem si mamaliguta fierbinte. Pofta Buna!