Sa ne fie cu inteles eu tot carnivora sunt,dar din gand in cand mai mananc si fara carnita,ca nu crapa baba-n mine....si pentru azi mi-am pregatit oares`ce....urmeaza sa scriu.....trebuie sa ma grabesc ca uit....

Intr-un vas de yena am pus uleiul de masline,orezul si am turnat apa,am pus vasul la foc mediu si am lasat sa fiarba pana ascazut apa si orezul a fiert.

Separat am ras morcovul,am taiat ceapa marunt,ciupercile le-am curatat si taiat in bucatele potrivite.

Am pus tigaia pe foc cu ceapa si morcovul am adaugat un pic de ulei,sare si apoi am lasat 5 min sa se inmoaie.

Am adaugat si ciupercile un praf de piper si am pus capacul peste tigaie,lasand cca 20 min sa se inabuse totul.

Cand orezul a fiert am adaugat si amestecul de ceapa,morcov si ciuperci,am amestecat bine,am mai lasat 5-10 min la foc mic sa se intrepatrunda aromele.

La final am adaugat patrunjel tocat.

Am servit cu niste muraturi si paine cu cartof.

Voi faceti cum vreti ce vreti,gusturile nu se discuta.