Noua ne place foarte mult carnea de vitel si o prefer carnii de porc sau de pui.

De data aceasta am avut un muschiulet de vitel foarte fraged,care s-a gatit destul de repede.

Eu l-am gatit dupa reteta mamei mele,o reteta delicioasa.

Noua, ardelenilor ne plac mancarurile gustoase,chiar daca au mai multe calorii.

Noi am servit-o cu piure de cartofi si muraturi asortate.

Un deliciu a fost!Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui.

Am lasat carnea la frigider peste noapte.

Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit in ulei.

Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun acestui preparat.

Dupa ce ceapa si morcovul s-au inmuiat putin,am pus boia iute si carnea.

Am mai prajit putin apoi am pus ardeiul iute,putina sare,piper si condimentul Hot&Spicy.

Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba.

Cand carnea a fost aproape fiarta,am adaugat usturoiul tocat si sucul de rosii.

La final am pus o lingura de smantana si verdeata.

Pentru ca ceapa si morcovul dau un gust dulce,am compensat cu ardei iute si piper.

Simplu si foarte bun!Pofta buna !!!