Detalii Tocanita de vitel
Noua ne place foarte mult carnea de vitel si o prefer carnii de porc sau de pui.
De data aceasta am avut un muschiulet de vitel foarte fraged,care s-a gatit destul de repede.
Eu l-am gatit dupa reteta mamei mele,o reteta delicioasa.
Noua, ardelenilor ne plac mancarurile gustoase,chiar daca au mai multe calorii.
Noi am servit-o cu piure de cartofi si muraturi asortate.
Un deliciu a fost!Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui.
Am lasat carnea la frigider peste noapte.
Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit in ulei.
Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun acestui preparat.
Dupa ce ceapa si morcovul s-au inmuiat putin,am pus boia iute si carnea.
Am mai prajit putin apoi am pus ardeiul iute,putina sare,piper si condimentul Hot&Spicy.
Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba.
Cand carnea a fost aproape fiarta,am adaugat usturoiul tocat si sucul de rosii.
La final am pus o lingura de smantana si verdeata.
Pentru ca ceapa si morcovul dau un gust dulce,am compensat cu ardei iute si piper.
Simplu si foarte bun!Pofta buna !!!