Daca tot am facut o cina intre prieteni am zis sa incerc ceva nou de data asta.. Din cate mi-au spus ceilalti a fost si bun :D ce spuneti?Incep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si adaugam fasolea batuta, fasolea boabe si jumatatea de pahar de apa si lasam la foc mic sa dea un clocot. Cand e gata adaugam sare, boia de ardei iute, piper si usturoiul tocat marunt si stingem focul. Intr-o tava mare (eu am folosit cea de la cuptor) punem cele 400 de grame de nachos peste care intindem uniform compozitia de mai devreme si punem deasupra cubuletele de rosii, ceapa verde, ardeiul iute (in caz ca nu va place prea picant reduceti cantitatea) si cascavalul si dam la cuptor timp de 10/15 minute la 200 de grade. Sosul se poate face si inainte si procedam astfel : tocam marunt ardeiul si il calim putin in 2 linguri de ulei de masline la foc mic dupa care adaugam pasta de ardei si sucul de rosii si lasam sa dea un clocot, oprim focul si adaugam sare si piper dupa gust si ceapa tocata marunt. In caz ca nu vreti picant sosul nu puneti ardeiul iute, dar eu ador mancarea picanta :)) Si cam asta a fost :D Pofta buna!