O salata consistenta cu cartofi noi. Se poate servi atat cald cat si rece. Se prepara foarte usor si rapid.

Cartofi noi se pun sa stea in apa calduta o ora. Se curata cu un buretel de spalat vasele (pe care-l folositi doar in acest scop).

Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare si cu coditele de la patrunjel. Vor fierde repedein maximum 15 minute.

Scurgeti apa de pe cartofi si dupa ce se racesc suficient sa-i puteti manipula se taie in rondele nu foarte subtiri.

Amestecati rondelele de cartofi cu ulei de masline si restul de patrunjel tocat.

Feliati muschiuletul afumat si picant in felii subtiri. Daca doriti puteti praji feliile de mezel.

Preparti sosul amestecand smantana cu hrean, mustar si sare.

Taiati salata verde fideluta. Taiati ardeiul rosu cuburi mici.

Asezati cartofii pe un platou mare. Asezati musciuletul pe margini si centru. Puneti sosul deasupra cartofilor. Decorati cu salata verde si ardei rosu. Pofta buna !!!Muschiulet Montana - din carne de porc, cea mai fina textura si cel mai rafinat gust cu condimente naturale, piper, boia de ardei dulce, cimbru, usturoi si sare, tinut in bait circa 7 zile, afumat clasic cu lemn de esenta tare, circa 3 zile.

Puteti servi preparatul atat ca si aperitiv cat si ca fel principa, fiind consistent .