Este o prajitura foarte aromata,pufoasa,umeda,moale.

Visinele sunt deliciul acestei prajituri,acompaniate de ciocolata.

Se face foarte usor si repede.

Ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul.

Se mixeaza bine pana devine o crema spumoasa.

Smantana,daca e prea groasa,se subtiaza cu putin lapte.

Trebuie sa fie fluida.

Se adauga peste oua si se mixeaza in continuare.

La urma,se adauga faina amestecata cu praful de copt.

Se incorporeaza incet,amestecand cu o lingura. Compozitia se imparte in doua.

In prima jumatate se adauga cacao si esenta de rom.

In cea de-a doua,esenta de vanilie si coaja de lamaie. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia maro si peste ea cea galbena.

Deasupra se presara visinele curatate de samburi si scurse bine de zeama.

Se da totul la cuptorul dinainte incins.

Pentru a vedea daca e gata,se face testul scobitorii.

Cand e gata se scoate din cuptor. Ciocolata se topeste pe foc impreuna cu laptele si uleiul.

Calda,se toarna peste prajitura si se intinde frumos pe toata suprafata. Se lasa in tava sa se raceasca si sa se intareasca glazura,apoi se portioneaza.