Zilele trecute eram in pana de idei, nu stiam ce sa mai gatesc, asa ca din ce aveam prin casa am incropit aceasta reteta!Punem pieptul de pui bine spalat la fiert cu putina sare. In acelasi timp fierbem separat ouale tari.

Fierbem pastele aldente, le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece ca sa nu se lipeasca.

Taiem cascavalul cubulete. Cand s-a racit peptul de pui il taiem de asemenea cubulete.

Curatam ouale de coaja, apoi le taiem cubulete.

Preparam sosul alb amestecand smantana cu iaurt si mararul tocat marunt, potrivim dupa gust cu sare si piper.

Intr-un bol punem pastele, apoi cascavalul, pieptul de pui, ouale, maslinele si la final sosul alb, amestecam bine.

Se poate servi imediat dupa ce ingredientele s-au acoperit cu sos din abundenta.

Pofta buna!se pot adauga si alte ingrediente dupa gustul fiecaruia;