Preincalzim cuptorul al 175 grade.

Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu praful de sare si indulcitorul.

Ungem forma cu inel detasabil cu putin ulei, apoi o tapetam cu tarate de ocaz.

Peste albusurile batute adaugam praful de copt, praful de cacao si pe rand cele 4 linguri tarate de ovaz.

Turnam amestecul obtinut in tava tapetata, apoi o dam la cuptor pentru 10-15 minute, timp in care ne vom ocupa de prepararea cremei de branza.

Mixam la viteza mare cele 4 galbenusuri cu indulcitorul.

Adaugam branza si iaurtul, esenta de vanilie.

Scoatem tava din cuptor, adaugam crema de branza, presaram apoi peste crema seminte de chia, coaja de portocala confiata si strugurei rosii, apoi dam din nou tava la cuptor pentru 40 minute, nu inainte de a reduce temperatura la 160 grade.

Se lasa la racit in cuptor cu usa cuptorului usor intredeschisa.

Pofta buna!