Intr-un bol punem faina, facem o adancitura la mijloc in care punem trei galbenusuri, sarea si amestecam bine. Incorporam smantana si framantam pana obtinem un aluat potrivit. Daca este nevoie mai adaugam faina.

Topim untura apoi o amestecam cu 100 g faina.

Impartim aluatul in trei parta egale. Intindem cate o foaie din fiecare pe care le ungem cu untura amestecata cu faina.

Rulam foile sub forma de cochilie de melc si le dam la frigider aproximativ o ora.

Scoatem aluatul din frigider si il intindem, punem in partea de jos gem de caise sau de visine, apoi rulam foaia.

Aranjam strudelul in tava, il ungem cu galbenusul ramas si il taiem fictiv.

Incalzim cuptorul la 180 de grade si introducem tava in cuptor aproximativ 35 de minute.

Scoatem strudelul din cuptor cand este rumenit frumos. Lasam sa se raceasca.

La final pudram cu zahar.

Pofta buna!eu am facut 2 foi cu gem de caise si una cu gem de visine;puteti folosi fiecare gemul pe care il preferati, sau fructe;