Satioasa, racoroasa si gustoasa, atat pot sa spun de aceasta salata.

Fierbem pastele in apa clocotita cu o lingurita de sare pana cand isi maresc volumul si sunt bine preparate, apoi le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs.

Fierbem pieptul de pui in apa cu sare, inlaturand pe parcurs spuma care se formeaza, apoi scurgem apa si lasam pieptul de pui sa se raceasca.

Scurgem bine porumbul de lichid, iar castraveciorii ii taiem in cuburi si ii lasam la scurs.

Pieptul de pui il taiem in cubulete, apoi amestecam intr-un vas toate ingredientele.

Preparam maioneza amestecand galbenusul cu mustarul si un praf de sare, apoi le mixam picurand treptat ulei.

Adaugam iaurtul peste maioneza, omogenizam si adaugam amestecul peste ingredientele din vas.

Potrivim salata de sare si piper si o dam la rece cel putin 30 de minute, apoi o servim cu mare pofta. Foarte, foarte mult ne-a placut!