Aluat: Se pune faina, zaharul, praful de sare si praful de copt intr-un bol. Se adauga untul rece si taiat cubulete. Se framanta pana obtinem un aluat uscat si faramicios. Se adauga oul si se framanta. Se pune si apa, dar doar daca mai este nevoie. Trebuie sa obtinem un aluat ca pentru biscuiti. Se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 de minute.

Crema: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Se adauga amidonul si laptele in fir subtire. Se pune pe foc mic si se amesteca pana se ingroasa. Se opreste focul si se adauga coaja si zeama de la lamaie si untul la temperatura camerei. Se lasa sa ajunga la temperatura camerei.

Se scoate aluatul dupa trecerea timpului si se intinde o foaie groasa de 4-5 mm. Se pune intr-o tava unsa cu putin unt si se i se da forma tavii. Se adauga crema racita si se pune la cuptor pentru 30 de minute la 180-200 de grade sau pana cand se rumeneste aluatul pe margini. Se scoate si se lasa sa se raceasca complet inainte de feliere. Pofta buna!