Dimineata, va spun sincer, imi place sa mananc ceva dulce :))Azi aveam in gand ceva paine in ou cu miere, dar aveam si ceva urda in frigider, asa ca m-am hotarat sa le combin.

Nu ma asteptam sa iasa ceva extraordinar, insa a iesit un desert pe care il trec la favorite.

Taiem coaja de la paine, o rupem/taiem in bucatele mici si o asezam intr-un bol. In alt bol spargem oul si il amestecam cu 3 L lapte. 3/4 din compozitie o turnam uniform peste paine.

Lasam un minut sa se imbibe compozitia in paine dupa care amestecam cu o furculita si dam la microunde timp de 2:30 minute.

Intre timp ne ocupam de urda. Turnam peste ea restul de 1/4 din compozitia de ou si amestecam cu o furculita. Punem 2 L de lapte si amestecam dinou bine. Eu am avut o urda foarte seaca, deci cantitatile pot diferi la dumneavoastra. Scopul este sa obtinem o urda ca la clatite.

Dupa ce scoatem painea fierbinte din microunde, o lasam putin la racit si apoi turnam,peste,urda rece. Nivelam,si deasupra punem o lingura de gem pe care o intindem.

Savuram imediat (optional cu inghetata).

Va recomand sa incercati acest desert si sa imi spuneti daca v-a placut.

Pofta buna!Puteti acoperi painea cu orice: iaurt, inghetata, cacao, banane,nutella, frisca etc. Scuzati claritatea pozelor, mi s-a descarcat aparatul si am folosit telefonul.