Politistii Serviciului de Investigarea Criminalitatii Economice a Sectorului 6 au ridicat, joi, din mai multe locuri unde au efectuat perchezitii, aproximativ 130 de kilograme de tutun, intr-un dosar penal privind comercializarea de tutun pe Internet, fara plata accizelor.

Totodata, au fost aduse la audieri 18 persoane cu varste cuprinse intre 18 - 40 de ani, iar cercetarile continua sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB) transmis AGERPRES.

Peste 70 de politisti au pus in aplicare, joi, 14 autorizatii de perchezitie domiciliara intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate.

Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca mai multe persoane ofera spre vanzare, pe site-uri specializate si pe retele sociale, diferite cantitati de tutun, fara a fi respectata legislatia in vigoare, arata DGPMB. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tanasescu, editor online: Adrian Dadarlat)