Câți lei a plătit un turist pentru un „cârnat uriaș” și o porție de cartofi prăjiți, la un restaurant din Eforie Nord
Suntem in plin sezon de vacante, iar multi romani si-au planificat deja concediile in statiunile de pe litoral. Totusi, turistii ar trebui sa ia in considerare mai multe aspecte, mai ales cand bugetul este bine []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Ministrul Educatiei Monica Anisie
Diaspora
Daniela Crudu
Andre Gray
Andrei Carandino
Cezar Osiceanu
Horoscop Lunar
Horoscop Chinezesc
Ana Mocanu
Tehnologie
Digisport
Anna Lesko
Editorialiștii
Cancan.ro
Brasov
Muzica
18 Mai
Boala
Crosuri
Digi24
Poze
Altceva Podcast
Bianca Corches
Eveniment
Cătălina Isopescu
Anm
Horoscop
Arhiva Media Tv
Antitero
Cornelia Catanga
Toate din STIRI
Categorii
Etichete
chec aperitiv cu branza si sunca
chec aperitiv cu carnati afumati
chec aperitiv cu cascaval delaco
chec aperitiv cu ciuperci
chec aperitiv cu dovlecel verde
chec aperitiv cu legume
chec aperitiv cu legume si branza
chec aperitiv cu oua si fructe de mare
chec aperitiv cu parizer de porc
chec aperitiv cu porumb si mozzarella