Patru tineri au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc in judetul Satu Mare, o minora de 14 ani fiind transferata cu un elicopter SMURD la o clinica din Cluj.

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Satu Mare, in noaptea de sambata spre duminica, un tanar de 19 ani a pierdut controlul asupra masinii si a produs un accident. Atat acesta cat si trei pasageri au fost raniti.

In jurul orei 03.15, pe strada Infratirii din Tasnad a avut loc un eveniment rutier produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum - carosabil umed. In urma evenimentului soferul de 19 ani din Tasnad a fost ranit usor. Au mai fost raniti usor doi pasageri de 15 si 16 ani si o pasagera de 14 ani a fost ranita grav. Alcoolemie zero, a transmis IPJ Satu Mare.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, Constantin Demian, a declarat pentru AGERPRES ca tanara de 14 ani aflata in stare grava a fost transferata cu un elicopter SMURD de la unitatea satmareana la o clinica de neurochirurgie din Cluj, avand multiple traumatisme la membre, torace si craniu. AGERPRES /(AS - autor: Gheorghe Pietrar, editor: Catalina Matei, editor online: Anda Badea)