Suporterii echipelor de fotbal FCSB si Dinamo au provocat mai multe incidente inaintea si dupa inceperea derby-ului care se disputa in aceasta seara pe Arena Nationala din Capitala in cadrul etapei a 25-a a Ligii I.

Cu cinci minute inainte de fluierul de start al intalnirii, dinspre galeria gruparii ros-albastre, care este formata din aproximativ 7.000 de suporteri, au fost aruncate mai multe petarde si fumigene in directia fanilor dinamovisti de la Tribuna a II-a, dar si in terenul de joc. In acel moment, un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovisti au reusit sa sparga cordonul de securitate al stewarzilor si s-au indreptat spre peluza galeriei adverse. Au intervenit insa cateva zeci de jandarmi, oprind violentele si restabilind ordinea.

Pentru a nu se repeta incidentele, intre Peluza a II-a ocupata de fanii FCSB si Tribuna a II-a au fost formate doua cordoane de jandarmi.

Imediat dupa inceperea partidei, fanii dinamovisti de la Tribuna a II-a au raspuns cu aceeasi moneda aruncand cu petarde spre galeria ros-albastra. Organizatorii i-au atentionat pe suporteri de cateva ori la statia de amplificare a Arenei Nationale sa nu mai foloseasca materiale pirotehnice. Ulterior, in minutul 25, organizatorii au avertizat fanii ca meciul va fi oprit daca vor mai fi aruncate petarde in suprafata de joc.

In acest moment, la derby-ul de pe Arena Nationala din Capitala asista aproximativ 25.000 de spectatori.

Partida Dinamo - FCSB, care a inceput in aceasta seara la ora 20:00, pe Arena Nationala din Capitala, conteaza pentru etapa a 25-a a Ligii I.

AGERPRES (A-autor: Adrian one, editor: Mihai enea, editor online: Alexandru Cojocaru)