Portarul echipei de fotbal FCSB, Cristian Balgradean, a declarat, duminica seara, la finalul partidei pierdute cu Dinamo (scor 1-2), ca dupa aspectul jocului formatia sa nu merita mai mult.

Concluzia e ca noi am pierdut. Dupa aspectul jocului nu cred ca meritam foarte mult, doar ca ne-a dezechilibrat acea eliminare (n.r. - a lui Iulian Cristea). Ne-am speriat la acea faza, pentru ca Perovic (n.r. - dinamovistul Slavko Perovic) era plin de sange si... Doamne-fereste! Am avut ocazii si dupa eliminare, dar asta e fotbalul si nu sunt prea multe de spus dupa acest joc, a afirmat fotbalistul.

E mai greu acum pentru ca noi am avut o sansa si cu Clinceni, nu i-am batut nici pe ei. Oricum, pana la final mai e un meci si vom vedea cu cate puncte intram in play-off. Oricum, nu cred ca ne mai putem permite inca un pas gresit si cu Chindia. Daca imi spunea cineva ca dupa trei etape luam un singur punct il injuram. Asa am inceput si anul trecut, 1-1 la Calarasi... apoi 0-0 cu Chiajna. Nici nu mai stiu ce sa zic, a precizat el.

Balgradean nu crede ca patronul Gigi Becali va renunta la club, asa cum a anuntat ca va face in cazul in care FCSB nu castiga derby-ul cu Dinamo: Nu cred ca va lasa clubul pentru ca a investit foarte multi bani. Asta e parerea mea.

Echipa de fotbal Dinamo a castigat, duminica seara, cu scorul de 2-1 (1-1), partida cu FCSB disputata pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a 25-a a Ligii I.

AGERPRES (A-editor: Marius one, editor online: Alexandru Cojocaru) Cititi si: * Fotbal: Incidente intre suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB * Fotbal: Florin Tanase (FCSB) - Nu ne-am gandit nicio secunda ca vom pierde cu Dinamo * Fotbal: Bogdan Vintila (FCSB) - Nu e usor de digerat o infrangere cu Dinamo * Fotbal - Liga I: Dinamo a invins-o pe FCSB cu 2-1 * Fotbal: Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Cheia acestui joc a fost Valentin Lazar * Fotbal: Razvan Oaida (FCSB) - Nu avem nicio scuza ca am pierdut cu Dinamo