Corul National de Camera Madrigal - Marin Constantin organizeaza, in luna martie, o preselectie nationala pentru artisti lirici (sopran, alto, tenor si bas).

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, preselectia se adreseaza candidatilor care cunosc limba romana, sunt absolventi sau urmeaza cursurile unei facultati de muzica si va avea loc pe 9 martie la Iasi, 11 martie - Chisinau (Republica Moldova), 13 martie - Bucuresti si 25 martie - Cluj-Napoca.

Inscrierea pentru preselectie se face prin transmiterea pe e-mail, la adresa comunicare.madrigal@gmail.com, a unui dosar care sa contina CV-ul candidatului (cu contactele actualizate) si a unei scrisori de intentie, in care sa se regaseasca motivele pentru care doreste sa participe la preselectie si orasul unde poate fi prezent la intalnirea cu specialistii Madrigal. Data limita pentru transmiterea dosarului de inscriere este 1 martie.

In urma analizei dosarelor de inscriere, vor fi contactati numai candidatii selectati. Candidatii notificati dupa analiza dosarelor vor primi detaliile organizatorice ale auditiilor.

Pentru auditie care vor pregati o lucrare vocala la alegere cu sau fara acompaniament; o proba de vocalize; o proba de solfegiu la prima vedere. AGERPRES/(AS - autor: Petronius Craiu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)