M-am tot gandit azi ce as putea face de mancare care sa-mi aduca aminte de vechile gusturi, mai exact de vechea mancare pe care o facea bunica mea in copilarie si am ales sa prepar acei ardei umpluti de care majoritatea am mancat cel putin o data in viata.

Dupa parerea mea, acest fel de mancare este printre favoritele mele, pentru ca gustul acestor ardei umpluti este unul autentic si nu se poate compara cu altceva, adica apetitul meu prefera sa aleaga sa manance acest fel de mancare in comparatie cu ceea ce se pune pe masa in zilele noastre, care de obicei nu prea sunt sanatoase.

Pentru mine, dificultatea prepararii acestor ardei umpluti este egala cu zero pentru ca nu consider a fi o mare filosofie si in opinia mea, aproape oricine le poate prepara. Chiar si sotul meu a incercat sa prepare, dar bineinteles in prezenta mea si se descurca excelent.

Acesti ardei umpluti este pe baza unei retete traditionale, avand carne tocata si orez in interior, fiind pe langa ardei ingredientele principale ale mancarii.

Ingrediente:
- 700 g carne tocata (amestec)
- o ceapa
- 2 rosii
- 6-7 bucati de ardei gras
- 5 linguri de orez
- 3 linguri bullion
- o lingura marar
- ½ legatura de patrunjel
- 1 lingura de piure de rosii
- 3 linguri bullion
- sare
- piper

Deci, in concluzie, va recomand sa preparati acest fel de mancare, mai exact acesti ardei umpluti cu carne tocata si orez, fiind o reteta traditionala care nu trebuie sa fie data uitarii, pentru ca gustul acestora este unul foarte bun si din punct de vedere al compozitiei sunt foarte sanatosi in comparatie cu alte mancaruri din zilele noastre.

Voi ce parere aveti de acesti ardei umpluti? Merita sa fie preparati sau nu?