Publisher-ul Koei Tecmo si studioul Team Ninja, alaturi de Sony Interactive Entertainment, au confirmat ca Nioh 2 va beneficia de un demo gratuit, ce va putea fi incercat inainte de lansarea jocului.

Denumit Nioh 2 Last Chance Trial, acest demo va putea fi descarcat si incercat, in mod gratuit, in perioada 28 februarie (de la ora 10:00) 1 martie 2020 (pana la ora 9:59). Orele prezentate sunt adaptate la fusul orar al Romaniei, iar demo-ul nu va necesita un abonament PlayStation Plus, urmand a fi disponibil pentru toti posesorii unui cont PSN si a unei console PlayStation 4.

Slice into Nioh 2 with the Last Chance Trial, coming to PS4 February 28 (no PS Plus required). More details: aici pic.twitter.com/rl82izCKYQ PlayStation (@PlayStation) February 13, 2020Nioh 2 Last Chance Trial va include trei misiuni, precum si posibilitatea de a-ti personaliza in detaliu propriul erou. Pe parcursul luptelor, jucatorii vor avea la dispozitie o varietate de arme, printre care si Switchglaive, un soi de coasa ce-si poate schimba forma chiar in timpul bataliei, dar si posibilitatea de a chema in ajutor spiritele Yokai. i, chiar daca progresul inregistrat in acest demo nu va face tranzitia catre versiunea finala a jocului, personalizarea vizuala a propriului samurai din demo va putea fi importata in editia completa, asadar puteti acorda o atentie sporita acestui aspect din Nioh 2 Last Chance Trial.

Nioh 2 va fi lansat, pentru PlayStation 4, pe 13 martie 2020. Daca ne luam dupa parcursul primului joc din serie, este foarte posibil ca aceasta continuare sa devina disponibila, ulterior, si pentru PC. Articol original Nioh 2 va beneficia de o versiune demo inainte de lansare, de pe site-ul go4games.ro