Epic Games a anuntat incheierea unui parteneriat cu Sony Interactive Entertainment prin intermediul caruia Predator: Hunting Grounds, viitorul titlu multiplayer de la studioul Illfonic, va fi lansat, concomitent, atat pe consolele PlayStation 4, cat si pe PC, prin intermediul Epic Games Store. Jocul va fi disponibil, pentru ambele platforme, incepand cu 24 aprilie 2020.

Predator: Hunting Grounds propune o formula de multiplayer asimetric, in care o echipa de patru jucatori (Fireteam) trebuie sa indeplineasca anumite misiuni in timp ce este urmarita si vanata de un predator, controlat de un al cincilea participant la joc.

Membrii Fireteam-ului vor putea alege dintr-un arsenal variat, pornind de la pistoale, pusti de asalt, shotgun-uri, grenade si arme grele. Predatorii vor avea, la randul lor, mai multe clase, dar si armele caracteristice: tunul cu plasma montat pe umar, discul zburator, lamele montate pe brate etc., dar si abilitatile clasice din filme, precum camuflajul sau modul de vizualizare termal.

Predator: Hunting Grounds va fi lansat pe 24 aprilie 2020, in editii pentru consolele PlayStation 4 si PC (prin intermediul Epic Games Store). Articol original Predator: Hunting Grounds va fi lansat si pentru PC, de pe site-ul go4games.ro