Square Enix a publicat secventa introductiva a viitorului remake pentru Final Fantasy VII, alaturi de o selectie noua de imagini din acest joc. Intregul intro al Final Fantasy VII Remake poate fi vizionat in cotinuare, in timp ce noile imagini sunt grupate in galeria de mai jos.

Final Fantasy VII Remake este construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4 si va fi lansat in format episodic. Dupa declaratiile celor de la Square Enix, formatul episodic este necesar pentru ca jocul original Final Fantasy VII este foarte cuprinzator, iar adaptarea intregului continut pentru un titlu modern ar fi durat foarte mult timp si ar fi ocupat mult spatiu. Conform standardelor moderne, fiecare episod din Final Fantasy VII Remake ar trebui sa fie la fel de lung precum un joc actual.

Primul episod din Final Fantasy VII Remake va fi lansat pe 10 aprilie 2020, in exclusivitate pentru PlayStation 4. Perioada de exclusivitate pentru consolele Sony ar urma sa fie de un an, iar dupa expirarea acesteia jocul ar trebui sa-si faca aparitia si pe alte platforme. Articol original Final Fantasy VII Remake iata secventa introductiva si noi imagini din joc, de pe site-ul go4games.ro