505 Games a venit cu noi vesti referitoare la editia pentru PC a jocului Death Stranding, deja lansat pentru PlayStation 4 in toamna anului trecut. Astfel, cea mai recenta realizare a studioului Kojima Productions va fi lansata pentru PC pe 2 iunie 2020, prin intermediul Epic Games Store si Steam.

Varianta pentru PC a jocului Death Stranding va oferi o serie de imbunatatiri si adaugiri, cum ar fi suportul pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, dar si un Photo Mode. De asemenea, editia pentru PC va beneficia de o colaborare cu Valve, prin intermediul careia in joc isi vor face aparitia o serie de elemente cosmetice inspirate din seria Half-Life.

Precomenzile pentru editia de PC a jocului Death Stranding sunt disponibile acum prin intermediul Steam si Epic Games Store, la un pret echivalent cu 59,99 . Precomenzile realizate astfel vor fi rasplatite cu wallpaper-uri HD, precum si o serie de elemente cosmetice in-game.

Nu in ultimul rand, toate exemplarele Death Stranding pentru PC vor include elemente cosmetice (deblocabile pe parcursul campaniei), varianta digitala a coloanei sonore a jocului semnate de Ludvig Forssell (cu 10 bonus track-uri nelansate pana acum) si o selectie din cartea cu artwork-uri The Art of Death Stranding publicata de Titan Books.

Death Stranding va fi lansat pentru PC pe 2 iunie 2020. Versiunea pentru PlayStation 4 a jocului este deja disponibila. Articol original Death Stranding data de lansare pentru PC, de pe site-ul go4games.ro