Dupa cum a fost promis, Square Enix a sustinut un livestream ieri seara, dezvaluind astfel mai multe informatii despre Outriders, cel mai nou proiect al studioului People Can Fly (Gears of War: Judgement, Bulletstorm, Painkiller). tiam deja ca vom avea parte de un shooter cu elemente de RPG, a carui actiune va fi plasata intr-un univers SF intunecat, iar intreaga campanie, construita pe o fundatie narativa foarte dezvoltata, va putea fi abordata atat in mod single player, cat si co-op, alaturi de inca doi jucatori.

Outriders va spune povestea unei planete Pamant aproape distruse, ce nu mai poate sustine umanitatea in modul in care o face astazi. Astfel, pamantenii au trimis echipe de recunoastere in tot universul, in incercarea de a localiza o noua planeta ce poate sustine viata si, la prima vedere, Enoch pare gazda perfecta. Pentru a fi totusi siguri, sunt trimise echipe de Outriders, cu sarcina de a investiga planeta si de a se asigura ca aceasta poate sustine traiul uman.

Aici intra in scena personajul controlat de jucator, un Outrider ce va putea fi personalizat in detaliu, echipa acestuia descoperind un semnal misterios pe Enoch si plecand in cautarea sursei acestuia. Astfel, este descoperita Anomalia, o furtuna energetica ale carei efecte devastatoare afecteaza Outriderii, omorand o parte dintre acestia si dezactivandu-le echipamentele electronice.

In incercarea de a fi...