Dupa aparitia mai multor zvonuri in acest sens, iata ca apare si confirmarea oficiala: Sony Interactive Entertainment va publica Horizon: Zero Dawn, in versiunea sa Complete Edition, si pe PC, jocul avand deja propria pagina oficiala de Steam.

Conform listarii de pe Steam, Horizon: Zero Dawn - Complete Edition isi va face aparitia pe PC in vara acestui an si urmeaza sa includa jocul de baza, expansion-ul The Frozen Wilds, precum si pachetele de continut suplimentar Carja Storm Ranger Outfit, Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit, Banuk Culling Bow, Banuk Traveller Pack si Nora Keeper Pack.

Horizon: Zero Dawn este un joc de actiune open world, cu numeroase elemente de RPG. Povestea imbina elementele SF cu cele preistorice, civilizatia umana, asa cum o stim astazi, disparand undeva in viitorul indepartat. Putinii oameni ramasi sunt organizat in triburi primitive si traiesc precum acum mii de ani.

Totusi, mai exista un semn al tehnologiei de mult apuse: fauna a fost inlocuita de creaturi robotizate, iar nimeni nu stie nimic legat de originile acestora. Horizon: Zero Dawn este o aventura single player, in care eroina principala Aloy trebuie sa dezlege misterul acestei lumi noi.

Horizon: Zero Dawn - Complete Edition va fi lansat pentru PC in vara lui 2020. Jocul este deja disponibil pentru PlayStation 4. Articol original Horizon: Zero Dawn, titlu exclusiv de marca pentru PS4, va fi lansat si pe PC, de pe site-ul go4games.ro