Ubisoft face o surpriza frumoasa celor izolati in casa din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19, oferind, pentru acest sfarsit de saptamana, posibilitatea de a juca in mod gratuit cel mai nou titlu al seriei Assassin sCreed: Assassin sCreed Odyssey.

Astfel, perioada de gratuitate pentru Assassin sCreed Odyssey va fi intre 19 si 22 martie 2020, iar disponibilitatea va varia in functie de regiune, dupa cum puteti observa in imaginea atasata in continuare. Jocul va fi disponibil gratuit, in aceasta perioada, atat pentru PC (prin Uplay, Steam si Epic Games Launcher), cat si pe consolele PlayStation 4 si Xbox One, existand insa anumite limitari.

Pe langa perioada limitata de acces gratuit la joc, pentru a juca Assassin sCreed Odyssey in intervalul mentionat mai devreme, veti avea nevoie de o conexiune permanenta la Internet, cel putin in cazul editiilor pentru PC si PlayStation 4. Mai mult, in cazul variantei de Xbox One, veti avea nevoie de un abonament Xbox Live Gold activ (PlayStation Plus nu este necesar...