Epic Games Store continua sa ofere jocuri gratuite la inceputul fiecarui weekend, o initiativa laudabila avand in vedere situatia actuala cauzata de pandemia globala de coronavirus. Astfel, pana pe 26 martie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC The Stanley Parable si Watch Dogs.

The Stanley Parable poate fi descris drept o combinatie dintre un walking simulator si o aventura interactiva, cu un accent deosebit pus pe umor. Initial dezvoltat drept un mod gratuit pentru Half-Life 2, The Stanley Parable a fost refacut drept un joc de sine statator, cu noi elemente de poveste si grafica imbunatatita, si relansat in 2013.

In schimb, Watch Dogs este un joc open-world modern, actiunea desfasurandu-se intr-o replica a orasului Chicago, a carui intreaga infrastructura este controlata de un sistem de operare ce poate fi accesat si folosit in avantajul eroului principal. Dezvoltat de Ubisoft si lansat in 2014, Watch Dogs ofera operatiuni de hacking, dialogurile extinse, secventelele de actiune si parkour si urmaririle cu politia. De asemenea, in multiplayer, jucatorii pot invada sesiunile prietenilor, in incercarea de a opera un hack fara a fi detectati.

The Stanley Parable poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 26 martie 2020, accesand acest link aici si apasand butonul marcat Get . Pentru jocul Watch Dogs, accesati link-ul aici apasati butonul See Editions si apoi selectati Get din dreptul editiei de baza a jocului. Articol original Watch Dogs si The Stanley Parable, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro