Prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, Capcom a publicat cerintele de sistem necesare pentru a rula remake-ul Resident Evil 3. Momentan, este vorba doar despre specificatiile minime, vom adauga si sistemul recomandat daca publisher-ul va comunica oficial aceste informatii.

Cerinte minime: OS: Windows 7, 8.1, 10 (doar 64-bit) Procesor: Intel Core i5-4460 sau AMD FX-6300 sau mai performant Memorie RAM: 8 GB RAM Video: NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD Radeon R7 260x (2GB VRAM) DirectX: versiunea 11Resident Evil 3 este un remake complet al vechiului Resident Evil 3: Nemesis, lansat initial in 1999 pe consolele PlayStation si portat ulterior pentru SEGA Dreamcast, Nintendo GameCube, si PC. Jucatorii au posibilitatea de a intra in pielea eroinei Jill Valentine, in incercarea de a scapa dintr-un oras afectat de o arma biologica, in timp ce o creatura mutanta numita Nemesis o urmareste la fiecare pas.

Remake-ul Resident Evil 3 va fi lansat pe 3 aprilie 2020, in editii pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, iar in pachet va fi inclus si jocul multiplayer Resident Evil: Resistance. O versiune demo gratuita este disponibila acum pentru PlayStation 4, Xbox One si PC (prin Steam). Articol original Resident Evil 3 Remake: componentele de PC de care ai nevoie pentru a rula jocul, de pe site-ul go4games.ro