Pentru a ne face sederea in case mai usor de suportat, Ubisoft continua sa ofere jocuri gratuite in aceasta perioada dificila. Astfel, incepand de astazi si pana pe 3 aprilie 2020, la ora 16:00, veti putea adauga gratuit jocul Rayman Legends pentru PC in colectiile voastre de Uplay. Odata realizat acest pas, veti putea descarca si juca Rayman Legends oricand doriti.

Rayman Legends este continuarea foarte reusitului Rayman Origins, echipa de la Ubisoft Montpellier adaugand o varietate de moduri de joc, noi personaje si gameplay ce se desfasoara pe mai multe planuri. Nu lipsesc nici nivelurile muzicale , in care actiunea este sincronizata cu diferite melodii faimoase, iar intreaga aventura poate fi abordata si in mod multiplayer cooperativ.

Pentru a adauga Rayman Legends in biblioteca voastra de jocuri de pe Uplay, accesati free.ubisoft.com si apasati butonul Get Free Game din dreptul logo-ului Rayman Legends. Articol original Ubisoft ofera gratuit jocul Rayman Legends pentru PC, de pe site-ul go4games.ro