Playstack si studioul Cold Symmetry fac o noua surpriza fanilor jocurilor de tip Dark Souls, anuntand Mortal Shell, un nou astfel de titlu programat pentru al treilea trimestru al acestui an.

Format din veterani ai industriei jocurilor video, studioul Cold Symmetry promite o abordare usor diferita a genului soulsborne , jucatorii urmand sa poata poseda aceste Mortal Shells , corpuri ale inamicilor deja doborati, fiecare cu propriile abilitati, skill-uri si upgrade-uri pentru arme.

De asemenea, campania din Mortal Shell promite sa fie neliniara, jucatorii urmand sa aiba libertatea de a alege ordinea in care vor explora locatiile variate din joc, precum mlastini, o catedrala imensa construita din obsidian sau o cripta inghetata, plasata in interiorul unui munte. Evident, in aceasta calatorie, veti avea de infruntat tot felul de inamici, de la cei capabili sa starneasca mila si pana la adversari cu adevarat grotesti.

Evident, ca in orice astfel de titlu care se respecta, luptele promit sa fie dificile si foarte strategice, cu obisnuitele mecanici de parere si contraatac. Nu vor lipsi nici upgrade-urile pentru arme, precum imbibarea lamei sabiei cu acid sau augmentarea supranaturala a acesteia cu ajutorul magiei negre.

Mortal Shell urmeaza sa fie lansat in cel de-al treilea trimestru al anului 2020, in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Articol original Mortal Shells promite sa incante fanii RPG-urilor asemanatoare cu Dark Souls, de pe site-ul go4games.ro